Inici -> Àrees -> Universitat Popular -> Notícies

La Universitat Popular dissenya la programació de 2014 amb més de 400 places per a una trentena de cursos en cada campanya

dissabte, 11 de gener de 2014

Taller de restauració de mobles de la Universitat Popular 2013

La Universitat Popular ja té preparades les campanyes de 2014, amb una trentena de cursos i més de 440 places en cadascuna de les dues temporades de l'any: del 24 de febrer al 23 de maig (57a campanya) i del 15 de setembre al 14 de desembre (58a campanya). Boixets i calats, balls, restauració de mobles, hort urbà, informàtica o cultura general són alguns dels cursets que repeteixen en la programació de tallers per a enguany. El període d'inscripció començarà dijous que ve, 16 de gener, i es mantindrà obert fins a esgotar les places. 

"Amb aquestes dues noves campanyes, la Universitat Popular vol donar suport, fidel als seus inicis, a les activitats creatives a la nostra ciutat, facilitar l'accés a la formació i fomentar les tradicions de la població, al mateix temps que dinamitzar la vida cultural de Vila-real i apropar als veïns i veïnes el coneixement del nostre patrimoni, a través de les jornades Coneix Vila-real que, igual que la resta de propostes que presentem enguany, tan bona acollida tenen entre la població", valora la regidora de la Universitat Popular, Rosario Royo.

L'oferta per a aquest 2014 es divideix en cinc àrees de coneixement: àrea de benestar, amb tallers de sevillanes i ballteràpia; àrea d'artesania (boixets, calats, labor de retalls, costura, restauració de mobles, pintura, tècniques decoratives, tapís, encordat i conservació de moble antic); àrea humanista, amb italià i rus per a viatgers, el taller de reciclatge Fa temps que vas deixar d'estudiar?, el taller de creació literària i les jornades Coneix Vila-real. L'àrea d'agricultura, amb el curs d'hort urbà al balcó, i l'àrea tècnica, amb dos cursos d'iniciació a Internet i informàtica per a adults, completen la programació de la Universitat Popular per a enguany. 

"Hem dissenyat una programació molt variada i completa, que abasta àmbits molt distints de formació, tenint en compte sobretot les demandes i necessitats de la població vila-realenca. D'aquesta manera, consolidem l'any 2014 alguns dels cursos incorporats en les últimes campanyes, com les classes per a aquells que fa temps que van deixar d'estudiar i volen reciclar-se, les jornades de creació literària col·lectiva o el curs d'agricultura urbana, a més dels tallers d'àmbit artesanal, que tan bona acollida tenen cada any", conclou Royo.
Les classes s'impartiran en diferents espais de la ciutat, com ara l'antiga Escola Taller, la Casa dels Mundina, l'IES Francesc Tàrrega o els Vivers d'Empreses, entre d'altres. Les persones interessades a inscriure's en algun d'aquests cursos poden fer-ho a partir del 16 de gener, en horari de 10.00 a 13.00 hores a la Casa dels Mundina. La matrícula dels cursos d'informàtica s'obrirà el 20 de gener.

Consulteu la informació sobre els cursos i inscripcions al web de la Universitat Popular.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es