Inici -> Àrees -> Protecció civil -> Notícies

La I Quedada Canina durà les mascotes al Termet en una activitat de socialització dels animals

divendres, 17 de gener de 2014

Diumenge que ve, 19 de gener, se celebrarà a Vila-real la I Quedada Canina 2014, una activitat de socialització de les mascotes, organitzada per Interzoo Vila-real amb la col·laboració del Servei Municipal de Protecció Civil i l'Agrupació Local de Voluntaris de Protecció Civil. 

La quedada començarà a les 10.00 hores a la plaça del Llaurador, des d'on els participants eixiran fins al Termet i el Millars, on estan previstes una sèrie d'activitats i es respondrà per part de l'organització qualsevol dubte per a millorar la socialització dels animals. El recorregut complet d'anada i tornada es preveu d'unes dues hores i és necessari dur esmorzar, aigua i tot allò que siga necessari per a gaudir de la jornada amb les mascotes. 

En la jornada participarà el Servei Municipal de Protecció Civil i l'Agrupació Local de Voluntaris de Protecció Civil, amb els components de la unitat canina de recerca i rescat i l'instructor d'aquesta unitat, Juan Luis Palomo, qui, juntament amb els patrocinadors de l'activitat, respondran totes les qüestions que es plantegen. L'empresa organitzadora, a més, ha previst obsequis per a tots els animals que participen en una quedada que està previst tornar a programar enguany diverses vegades.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es