Inici -> La teua ciutat -> Subvencions

Educació convoca una beca per al màster universitari d'Investigació aplicada en estudis feministes, de gènere i ciutadania

diumenge, 19 de gener de 2014

La Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Vila-real ha aprovat les bases per a la concessió d'una beca destinada a sufragar la matrícula del màster universitari d'Investigació aplicada en estudis feministes, de gènere i ciutadania, impartit per l'Institut Universitari d'Estudis Feministes i de Gènere de l'UJI. La subvenció va dirigida a la ciutadania resident i empadronada a Vila-real, inscrita com a demandant d'ocupació, en possessió del títol de grau, llicenciada, diplomada o doctorada i té com a objectiu incentivar i ajudar a la formació en igualtat de gènere. 

El consistori dedicarà en concret una partida de 2.800 euros del pressupost municipal per a poder sufragar l'import d'aquesta matrícula a estudiants ja inscrits en aquest màster per al curs 2013-2014. "Dins de les nostres possibilitats hem reservat aquesta subvenció en el pressupost amb la intenció de poder ajudar els joves a seguir ampliant la seua formació", explica l'edil d'Educació, Rosario Royo, qui avança que el seu objectiu és continuar oferint aquesta ajuda i fins i tot ampliar-la, "ja que creiem que com a ciutat educadora, que compta amb una comunitat diversa i dinàmica, l'administració més propera a la ciutadania ha de brindar oportunitats als joves perquè siguen capaços de portar a la pràctica valors igualitaris i de justícia com els que s'imparteixen en aquest màster, tan necessaris per a una societat democràtica de qualitat". 

El seguiment del màster, que habilita per a accedir al doctorat, finalitzarà amb el treball fi de màster, que, en aquest cas, haurà d'estar centrat en l'àrea de la comunitat de Vila-real. "Amb aquesta beca esperem iniciar a més un camí formatiu que puga orientar una investigació sobre algun aspecte d'interés en relació als reptes de la igualtat de gènere en la ciutat", afegeix Royo.

Descàrrega d’arxius

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es