Inici -> La teua ciutat -> Cursos i formació -> Notícies sobre cursos i tallers

Vila-real ensenya el dissabte l'art de tallar pernil amb el I Taller demostració de tall de pernil Ciutat de Vila-real

tornar Imprimir

dijous, 30 de gener de 2014

Sala de premsa, Economia, Turisme

Vila-real ensenya el dissabte l'art de tallar pernil amb el I Taller demostració de tall de pernil Ciutat de Vila-real

Dissabte que ve la Casa dels Mundina mostrarà l'art de tallar pernil de la mà de dos reconeguts mestres talladors i el I Taller demostració de tall de pernil Ciutat de Vila-real. La iniciativa, organitzada per l'Associació Cultural Gastronòmica i Ramadera de Vila-real i patrocinada per l'Ajuntament, a través de les regidories de Turisme i Economia, busca "fomentar l'oci, el turisme, la gastronomia i, en definitiva, dinamitzar el comerç local", recorda el regidor de Turisme, Emilio M. Obiol. 

La proposta s'ha desenvolupat principalment durant la campanya de Nadal amb un gran èxit de participació. Més de 300 persones han entrat a formar part del sorteig realitzat ahir i 20 d'elles han estat les afortunades per a poder assistir a aquest primer taller de tallar pernil. Per a poder entrar en el sorteig i, posteriorment, assistir al curs, els assistents han realitzat compres en establiments del municipi per un import mínim de 20 euros. Aquestes compres, després d'emplenar els corresponents vals, donaven dret a entrar en el sorteig de les 20 places del curs i cinc més per a l'obsequi d'un pernil. 

El restaurador Manuel Chabrera i el campió d'Espanya de tall de pernil Juan M. Aguilar, ambdós membres de l'Associació Nacional de Talladors de Pernil, seran els mestres que ensenyaran les tècniques de tall del pernil als 20 afortunats que han aconseguit entrar en aquest primer taller que s'impartirà a les 18.00 hores del dissabte 1 de febrer a la Casa dels Mundina. El taller tindrà una durada d'aproximadament dues hores i, en finalitzar el curs, es durà a terme una degustació popular gratuïta acompanyada de vi. 

Els resultats del sorteig amb els noms dels guanyadors de les places i els pernils es poden consultar a la pàgina de Turisme de Vila-real en Facebook.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es