Inici -> Àrees -> Policia Local -> Mediació policial -> Notícies de mediació policial

El Congrés Iberoamericà de Mediació Policial reconeix la trajectòria de Josep Redorta amb el primer premi a la mediació

dijous, 30 de gener de 2014

Lliurament del premi Josep Redorta_2

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, i la regidora de Relacions Institucionals, Sabina Escrig, han lliurat avui, en el I Congrés Iberoamericà de Mediació Policial, el primer premi Josep Redorta a la mediació, que ha rebut el reconegut especialista en resolució de conflictes que dóna nom als premis. El guardó reconeix l'aportació de Redorta a l'àmbit de la mediació i naix amb la voluntat d'instaurar-se com un dels reconeixements més valorats per als professionals en la resolució mediada de conflictes. 

Amb aquesta vocació, la Regidoria de Relacions Institucionals ha convocat enguany un concurs per a seleccionar l'estatueta que, a partir d'enguany, representarà el guardó. El guanyador, Jesús Escudero, també ha estat present al congrés per a recollir el premi. 

El Congrés Iberoamericà de Mediació Policial torna demà amb l'última jornada de ponències, entre les quals destaca la que impartirà l'escriptor Albert Espinosa, el professor Vicente Garrido o el coordinador de la política de víctimes del Govern basc Txema Urquijo, entre d'altres, a més d'un world café i la dinàmica "Negociar amb el dolent de la pel·lícula". El lliurament dels certificats als assistents tancarà aquest I Congrés Iberoamericà de Mediació Policial, amb una participació que supera les 350 persones procedents de diferents parts d'Espanya i països com Panamà, Colòmbia, Xile, França o Brasil.

Mira el vídeo de la primera jornada del congrés al canal de Youtube de l'Ajuntament de Vila-real

Galeria multimèdia

Imatges

Lliurament del premi Josep Redorta_1 Lliurament del premi Josep Redorta
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es