Inici

L'escola de mares i pares Estem a temps incorpora quatre col·legis al programa i duplica així l'abast de la prevenció

divendres, 31 de gener de 2014

Taller d'Estem a temps a Fundació Flors

L'escola de mares i pares Estem a temps de la Regidoria de Serveis Socials incorpora quatre col·legis més als tallers de prevenció del consum de substàncies addictives des de la infància. Els centres Fundació Flors, Botànic Calduch, Pasqual Nàcher i José Soriano s'han sumat enguany, mitjançant l'AMPA i la direcció, a la iniciativa de la UPC, de manera que ja són vuit els col·legis de la ciutat que ofereixen aquest tipus de reforç educatiu destinat als pares i tutors dels xiquets.

La regidora de Serveis Socials, Mònica Àlvaro, ha volgut estar present en la primera de les sessions formatives a Fundació Flors y destaca que, amb la incorporació d'aquests quatre centres, "Estem a temps es consolida a la ciutat com a eina fonamental a l'hora d'ajudar els pares i mares en l'educació dels fills". "És fonamental afavorir que pares i mares es troben còmodes en la seua tasca d'educands a l'hora de prevenir futures conductes en els menors, ja que creiem que pares i mares no naixen sabent educar, sinó que això s'aprén i, des de la UPC volem estimular aquest aprenentatge en positiu", valora la regidora.

Durant aquest semestre, les escoles d'Estem a temps tractaran temes fonamentals per a aquest aprenentatge com ara l'organització familiar, les emocions, l'adquisició d'hàbits de conducta i també, i especialment per als pares i mares de menors de secundària, es tractarà el tema del tabac, l'alcohol i els primers consums. A més a més, enguany Estem a temps incorporarà també com a novetat sessions formatives dirigides per les professionals del Seafi (Servei Especialitzat d'Atenció a la Família i a la Infància). Aquestes sessions tindran lloc a la sala d'actes del Centre Social i donaran cabuda a tots els pares i mares dels col·legis que participen en aquest programa.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es