Inici -> La teua ciutat -> Cursos i formació -> Notícies sobre cursos i tallers

La Dona amplia la programació de cursets per a donar cabuda a la demanda i cobrir un total de 265 matrícules

tornar Imprimir

diumenge, 2 de febrer de 2014

Igualtat, Sala de premsa

Programació de la Dona Gener-març 2014_1

La Dona amplia la programació de cursets per a donar cabuda a la demanda i cobrir un total de 265 matrícules

La Regidoria de la Dona amplia la programació de cursets per a donar cabuda a l'interés despertat entre la ciutadania per l'oferta formativa dissenyada pel departament. D'aquesta manera, la programació que s'inicia aquest mes de febrer, per a la qual es van confeccionar originalment 15 tallers, obri l'oferta inicial fins a arribar als 18 cursos i assolir així un total de 265 matrícules, que encara es veuran augmentades amb les assistències puntuals als monogràfics de cuina i remeis tradicionals que se celebraran al llarg del trimestre. 

En concret, la programació de la Dona s'incrementa amb dos tallers nous d'Internet i Internet Pràctica avancem!, que es desdoblen per a donar cabuda així a les persones que s'havien quedat en llista d'espera. Un altre curs que també es farà per partida doble és Utilitza la labor de retalls (patchwork), de manera que gairebé les 65 dones que s'havien prematriculat a cursets de la Dona, i estaven en llista d'espera, obtindran plaça.

La regidora de l'àrea, Mònica Àlvaro, ha valorat molt positivament l'excel·lent rebuda de la programació gener-abril 2014 i apunta que fins i tot un curset difícil, per la novetat i el desconeixement, com és El gran oblidat: sol pelvià, ha estat un dels més demandats i s'han omplit les places oferides. "Un any més, des de la Regidoria de la Dona s'han complit les millors expectatives i, a més a més, es treballa per a donar cabuda, reorganitzar els grups i acollir gairebé les 65 persones que en un primer moment s'havien quedat sense plaça", conclou Àlvaro.

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

Programació de la Dona Gener-març 2014
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es