Inici -> Àrees -> Policia Local -> Notícies de la policia

La Policia Local evita el robatori de 150 quilos de taronges

dijous, 6 de febrer de 2014

La Policia Local de Vila-real ha evitat el robatori de 150 quilos de taronges. Concretament, els fets van succeir ahir, a les 12.20 hores, quan una patrulla de la Policia Rural rebia l'avís que en un hort de la partida Pla Redó, s'estava produint presumptament un robatori. 

Els agents van realitzar una batuda tant a peu com amb motocicleta i van atendre un testimoni dels fets, qui va comunicar que es tractava de quatre persones, que van fugir en comprovar que venia una dotació de la Policia Local. Personats els agents a l'hort, es van trobar amb dos caixons, un cabàs i un sac de taronges de la varietat Lane-late, i en la finca del costat, aproximadament 50 quilos amuntegats en el sòl preparats per a ser carregats. Abans d'anar-se'n, els agents van realitzar una segona batuda i van comprovar que totes les quadrilles que estaven treballant estaven legalment documentades. Finalment, van avisar al titular de la finca perquè es fera càrrec del producte.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Javier Serralvo, destaca la importància de la col·laboració ciutadana per a frenar els robatoris i indica que, en aquest cas, la quantitat sostreta podria haver arribat a ser superior de no haver estat per la ràpida actuació dels agents locals.

Galeria multimèdia

Imatges

Taronges recuperades
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es