Inici -> Àrees -> Participació ciutadana -> Notícies

Vila-real traslladarà als veïns els resultats dels informes sociològic i de transparència en un Consell de Participació

dimecres, 19 de febrer de 2014

L'Ajuntament de Vila-real convocarà el pròxim 6 de març un Ple extraordinari del Consell de Participació Ciutadana, amb l'objectiu de traslladar a la societat civil els resultats de dos informes encarregats recentment per a "conéixer millor la nostra realitat i aprofundir en aspectes que milloraran la nostra convivència i la nostra democràcia". El regidor de Participació Ciutadana, Xavier Ochando, s'ha referit d'aquesta manera a l'informe sobre la transparència en la gestió municipal i a l'estudi sociològic de la ciutat, encarregat a una empresa especialitzada per a conéixer les necessitats i preocupacions de la ciutadania. 

"Tant l'estudi sociològic com l'informe de transparència són dos instruments que poden ajudar molt a millorar la qualitat de la nostra convivència i per això, en un exercici més de la transparència i l'aposta per la participació que hem emprés des del primer dia, hem decidit donar trasllat dels resultats d'ambdós estudis al Consell de Participació Ciutadana, perquè la societat civil, les associacions, col·lectius i veïns de la ciutat, coneguen de primera mà els resultats detallats d'aquestes anàlisis", afegeix Ochando. "És aquest òrgan, en el qual estan representats associacions i entitats socials de tot tipus, a més de representants dels grups polítics a l'Ajuntament, el lloc més adequat per a donar a conéixer els resultats d'aquests estudis al detall", conclou. 

Per aquest motiu, la convocatòria del Consell de Participació Ciutadana tindrà caràcter extraordinari i estarà centrada en aquests dos informes. Prèviament, la pròxima setmana, es convocarà també una reunió ordinària.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es