Inici -> La teua ciutat -> Cursos i formació -> Notícies sobre cursos i tallers

Els parcs públics de Vila-real es converteixen en un gran gimnàs obert amb el programa 'Esports a l'aire lliure'

tornar Imprimir

dimecres, 5 de març de 2014

Sala de premsa, Esports

Silvia Gómez i Pedro Nebot presenten el programa Esports a l'aire lliure

Els parcs públics de Vila-real es converteixen en un gran gimnàs obert amb el programa 'Esports a l'aire lliure'

El Servei Municipal d'Esports iniciarà dilluns que ve, 10 de març, i fins al mes de juny el programa 'Esport a l'aire lliure'. Un projecte emmarcat en la idea de Vila-real com a ciutat de l'esport i la salut que convertirà diferents parcs públics de la ciutat en gimnasos a l'aire lliure amb classes dirigides. "D'aquesta manera, busquem facilitar, fomentar i promocionar la pràctica esportiva entre la ciutadania", explica la regidora d'Esports i Salut, Silvia Gómez. 

Les activitats es portaran a terme de dilluns a dissabte, amb una hora de durada aproximadament i dirigides en principi a grups de 15 persones, amb la idea de poder ampliar les sessions en funció dels resultats de la iniciativa. Les classes incidiran en l'aspecte formatiu seguint l'estil d'una classe d'educació física, "perquè els assistents coneguen el sentit que té realitzar cadascun dels exercicis", explica el responsable del projecte 'Esports a l'aire lliure", Pedro Nebot, llicenciat en Educació Física i entrenador personal. D'aquesta forma, el pla d'entrenament de les classes començarà per l'escalfament per a preparar el cos, seguit de treball cardiovascular i exercicis localitzats i acabarà amb estiraments de les zones musculars que s'han treballat. 

El parc de la Maiorasga acollirà la primera classe i totes les sessions dels dilluns a les 19.30 hores i la dels divendres a les 16.00 hores. Els dimarts i dijous les activitats es realitzaran al jardí de Jaume I a les 10.00 hores i els dimecres, a les 20.30 hores, el programa a l'aire lliure es trasllada al parc de la Panderola. Els dissabtes hi haurà classes al Termet dirigides a les famílies, en una sessió a les 10.30 h i una altra a les 11.30 hores. La regidora incideix en la importància d'aquesta última activitat "per a inculcar la pràctica esportiva com a hàbit de vida saludable entre els més menuts". 

"L'arribada del bon temps i sobretot el clima i les bones temperatures que tenim en el Mediterrani fa que aquest siga un bon moment per a incorporar l'activitat física a la nostra rutina diària i augmentar la pràctica de l'activitat física i esportiva, aprofitant a més les enormes potencialitats que ofereixen els espais urbans i naturals de la ciutat", destaca la responsable d'Esports, qui anima la ciutadania a participar d'aquestes sessions esportives. 

Les activitats són gratuïtes per als socis del Servei Municipal d'Esports (SME), però són classes obertes a tota la ciutadania. Per a participar, les persones interessades podran apuntar-se a l'SME o també a Deportes Eva amb l'adquisició d'un bo per a una sessió al preu de tres euros o un de 10 per 25 euros.

Galeria multimèdia

Imatges

Esport a l'aire lliure
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es