Inici -> Àrees -> Agricultura -> Notícies d'agricultura

La Fira Citrícola de Vila-real arranca la segona edició amb una jornada dedicada a Polo de Bernabé

divendres, 7 de març de 2014

Recepció als descendents directes de José Polo de Bernabé

La II Fira Citrícola de Vila-real ha arrancat avui la primera jornada amb una programació especialment dedicada a José Polo de Bernabé. Amb aquest motiu, la II Fira Citrícola ha convidat els descendents directes de Polo de Bernabé, Ramón Bustamante de la Mora i Enrique Becerril Bustamante, que han estat rebuts per l'alcalde, José Benlloch, acompanyat del regidor de Territori, Emilio M. Obiol, i el regidor d'Economia, Pasqual Batalla.

La recepció s'enmarca dins d'una jornada dedicada a homenatjar la figura del terratinent i polític del segle XIX i el seu paper en la producció i comercialització de taronges. Per aquest motiu, aquest matí s'ha programat una visita al paratge de la Pola i la finca del Palasiet; s'ha realitzat una visita guiada al Museu de la Ciutat Casa de Polo i s'ha celebrat també una taula redona amb el títol 'J. Polo de Bernabé: personalitat, societat, economia i política', amb la participació dels historiadors Jacinto Heredia i Eduardo Pérez. 

La conferència, a més, ha servit per a inaugurar oficialment la II Fira Citrícola, que, fins a l'11 de març, ha programat més de 40 activitats i un recinte firal amb la participació de 32 estands d'entitats, col·lectius i empreses relacionades amb el sector agrícola.

Galeria multimèdia

Imatges

Inauguració de la II Fira Citrícola
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es