Inici -> La teua ciutat -> Cursos i formació -> Notícies sobre cursos i tallers

L'Escola de les Emocions ensenya la setmana que ve com desenvolupar l'autoestima i l'assertivitat en els xiquets

tornar Imprimir

dissabte, 8 de març de 2014

Sala de premsa, Serveis Socials

L'Escola de les Emocions ensenya la setmana que ve com desenvolupar l'autoestima i l'assertivitat en els xiquets

L'Escola de les Emocions, promoguda per la Regidoria de Serveis Socials, programa la setmana que ve els seus cursos per al mes de març, que, a través del taller Et vull i et valore, pretenen donar a conéixer entre la població un tema tan important com desenvolupar l'autoestima i l'assertivitat en els xiquets. En el seminari, el coach Jonathan Secanella, responsable de l'Escola de les Emocions, plantejarà qüestions com fins a quin punt la infància és l'etapa més crucial que marcarà, en bona mesura, la dinàmica de desenvolupar una autoestima sana o insana per a tota la vida. 

En aquest sentit, el taller Et vull i et valore ajudarà els pares i mares a comprendre l'univers emocional infantil i, al mateix temps, es donaran una sèrie de principis de conducta i pautes pràctiques que podran utilitzar en la seua dinàmica familiar amb la finalitat d'afavorir un desenvolupament sa de l'autoestima dels seus fills. 

"L'Escola de les Emocions, mitjançant el seu projecte 1x1 en col·laboració amb Serveis Socials, i amb aquestes xarrades obertes a la ciutadania, pretén dos objectius clars: d'una banda, ensenyar als veïns i veïnes a autogestionar millor les seues inquietuds, i d'altra banda, ser un projecte que, a més de ser profitós per a l'individu, recau en la societat, ja que per cada hora de formació només es demana a canvi un quilo de menjar que, com sempre i de forma alterna, és donat a Càritas, Joventut Antoniana, Sant Vicent de Paül i Creu Roja", recorda la regidora de Serveis Socials, Mònica Àlvaro. 

En total, per a participar en el taller íntegre que s'impartirà la setmana que ve s'han d'aportar cinc quilos de menjar, que seran destinats a ajudar les associacions vila-realenques que treballen per les persones més necessitades. El taller tindrà lloc els dies 10 i 12 de març, de 18.30 a 21.00 hores, a la sala d'actes del Centre Social (carrer de Josep Ramon Batalla, 38).

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es