Inici -> Àrees -> Biblioteques -> Notícies

La Biblioteca programa 53 activitats infantils d'animació a la lectura per als mesos de març, abril i maig

diumenge, 9 de març de 2014

El Departament de Biblioteques ha programat 53 tallers d'animació lectora per al trimestre de març a maig destinats als xiquets i xiquetes amb edats compreses entre 1 i 6 anys. Els tallers començaran en els centres bibliotecaris el dilluns 17 de març, a partir de les 17.30 hores, i seran, segons les edats, Contes i bolquers, Contes amb els 5 sentits i Un viatge literari. Totes les persones interessades ja poden passar a recollir la informació per la Biblioteca Infantil de l'avinguda de Pius XII o per les agències del barri del Pilar o del carrer Solades, o consultar-ho per internet

Les places disponibles per als diversos tallers de foment lector seran 160 i el període d'inscripció serà del 10 al 12 de març. Per a poder assistir és necessari ser soci lector de les biblioteques i reunir lectopunts a partir dels préstecs dels llibres. 

A més d'aquests tallers, al voltant del 21 de març, Dia Mundial de la Poesia, se celebraran a les biblioteques infantils una sèrie d'activitats centrades en aquest gènere literari. En aquest sentit, es donaran a conéixer els llibres de poesia de cada centre amb una guia de lectura i una exposició dels títols seleccionats per a endur-se en préstec. També es confeccionaran i regalaran punts de llibre de poesies infantils i a la Biblioteca Central, de poetes destacats. 

Durant aquest mes de març continuarà també en marxa el programa Coneix la biblioteca, que consisteix a fer unes visites guiades als centres bibliotecaris i una activitat de formació d'usuaris lectors amb els col·legis que prèviament es van inscriure a l'octubre i novembre. 

A la secció Dossiers vila-realencs de la pàgina web de Biblioteques destaquen aquest mes els articles dedicats al centenari de la mort del polifacètic José Nebot Pérez (1853-1914) i a l'artista mort recentment Vicente Llorens Poy (1936-2014).

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es