Inici -> Àrees -> Agricultura -> Notícies d'agricultura
dilluns, 10 de març de 2014
La II Fira Citrícola de Vila-real ha encetat aquest matí les demostracions de cuina en viu (showcooking), a càrrec de reconeguts cuiners que sumen fins a sis estrelles Michelin. L'Associació Gastronòmica de Vila-real ha estat la primera en encendre els fogons de la cuina instal·lada a la Casa dels Mundina, gràcies a la col·laboració de l'empresa Porcelanosa. Per ella passaran entre avui i demà 15 cuiners que mostraran als assistents les seues creacions culinàries al voltant de dos eixos centrals: la cuina mediterrània i els productes frescos i de proximitat.
Els showcooking són un dels principals atractius de la II Fira Citrícola de Vila-real, que aquest cap de setmana ha congregat també més de 30 expositors al recinte habilitat al Casal de Festes, al qual s'ha desenvolupat també un complet programa d'activitats didàctiques, degustacions i ponències al voltant de qüestions de rellevància per al sector com la nova PAC, la viabilitat econòmica dels nous tipus de cultius o les possibilitats de l'agricultura ecològica, entre molts altres.
Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es