Inici -> La teua ciutat -> Cursos i formació -> Notícies sobre cursos i tallers

El Pla de suport al sector de materials de la construcció inicia les accions formatives amb un curs d'alfabetització informàtica

tornar Imprimir

diumenge, 16 de març de 2014

Sala de premsa, Economia

Curs d'alfabetització informàtica del Pla de suport al sector de materials de construcció

El Pla de suport al sector de materials de la construcció inicia les accions formatives amb un curs d'alfabetització informàtica

L'Agència de Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Vila-real ha iniciat aquesta setmana el primer curs d'Alfabetització informàtica del Pla de suport al sector de materials de la construcció, inclòs al programa europeu FEAG (Fons Europeu d'Adaptació a la Globalització). Un total de 12 alumnes, treballadors del sector de la construcció, són els beneficiaris d'aquestes classes, que s'imparteixen fins a l'1 d'abril, de dilluns a divendres i en horari de 9.00 a 13.30 hores. 

El curs persegueix ajudar els treballadors aturats a trobar un nou treball, facilitant-los orientació i el desenvolupament de noves competències professionals, en aquest cas en l'àmbit de les noves tecnologies. Amb aquest objectiu, el programa, del qual es beneficien un total de 65 persones de Vila-real, va donar inici el passat mes d'octubre amb l'explicació del pla i recollida de la documentació necessària, a més de l'orientació laboral, a través d'una entrevista en profunditat a cadascun dels beneficiaris que permet l'elaboració d'un pla d'acció individualitzat. El programa preveu la realització de més accions formatives i activitats de prospecció d'ocupació. 

El Pla de suport al sector de materials de la construcció està finançat pel Fons Europeu d'Adaptació a la Globalització i impulsat pel Servei Valencià d'Ocupació i Formació (Servef) i l'Associació Fòrum Econòmic i Social de Materials de la Construcció (Fesmac) i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vila-real, a través de la Regidoria d'Economia que dirigeix Pasqual Batalla. Està dirigit a treballadors de l'àrea de la Plana que han estat acomiadats del sector de materials de la construcció entre el 14 de juny de 2012 i el 14 de març de 2013, amb l'objectiu d'augmentar les seues competències per a l'ocupació a través de diferents iniciatives de formació i orientació laboral.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es