Inici -> Àrees -> Policia Local -> Campanyes

Un 99% de conductors i passatgers a Vila-real utilitzen el cinturó de seguretat i els sistemes de retenció infantil

dimarts, 18 de març de 2014

El 99% de conductors i passatgers de Vila-real compleixen amb l'obligació d'utilitzar el cinturó de seguretat, una xifra que s'incrementa fins al 100% quan es tracta de passatgers que van al seient de darrere i en el cas de menors que utilitzen els sistemes de retenció infantil. Així ho constaten els resultats de la campanya de la Policia Local de Vila-real duta a terme del 10 al 16 de març, en la qual es van controlar un total de 538 vehicles. D'ells, tres conductors no portaven posat el cinturó de seguretat i tan sols un passatger del seient davanter infringia la normativa. 

La campanya, dirigida a conductors i passatgers de vehicles de quatre rodes, s'ha realitzat amb l'objectiu de conscienciar sobre la importància de portar el cinturó de seguretat tant per part de conductors com en el cas dels acompanyants del seient davanter i dels adults que viatjaven en els seients de darrere. També s'ha controlat l'ús de les mesures de seguretat en els menors i comprovat que tots portaven el corresponent sistema de retenció infantil. 

La Unitat de Trànsit, en col·laboració amb la Direcció General de Trànsit, ha estat l'encarregada de realitzar els controls en diferents punts de la ciutat.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es