Inici -> La teua ciutat -> Cursos i formació -> Notícies sobre cursos i tallers

Economia programa 13 cursos per a millorar les competències professionals i ajudar a aconseguir la inserció laboral

tornar Imprimir

dimecres, 19 de març de 2014

Sala de premsa, Economia

Curs de Comerç electrònic d'ARA Formació_1

Economia programa 13 cursos per a millorar les competències professionals i ajudar a aconseguir la inserció laboral

La Regidoria d'Economia ha posat ja en marxa la programació de cursos i tallers per a millorar les competències professionals de la població vila-realenca en la recerca d'una ocupació. El curs Comerç electrònic, que ha començat aquesta mateixa setmana, és la primera de les activitats d'aquesta nova programació, que fins al mes de desembre portarà a terme un total de 13 cursos formatius per a ajudar les persones en la seua recerca d'ocupació o a desenvolupar capacitats per a emprendre una activitat per compte propi. 

"Les xifres de l'atur a Vila-real són, sens dubte, una de les nostres principals preocupacions i per això vam impulsar des del principi l'Aula de Recerca Assistida de Treball, l'ARATreball, i al mateix temps l'ARA Formació, com a recursos bàsics per a ajudar els nostres veïns i veïnes que es troben sense treball a afrontar amb més probabilitats d'èxit el procés de recerca d'una ocupació", destaca el regidor d'Economia, Pasqual Batalla, que recorda que l'any passat un total de 542 alumnes es van poder beneficiar dels tallers d'orientació laboral de l'ARA Formació. 

La programació preparada per a enguany per la Regidoria va començar el passat 17 de març amb la primera de les sessions del curs Comerç electrònic, un taller per a ajudar els participants a adquirir els coneixements necessaris per a poder iniciar-se en el món de la venda per Internet. En breu també s'iniciarà el Programa d'activació comercial i direcció d'empreses, en el qual es proporcionaran els coneixements, les habilitats i les competències necessàries per a exercir responsabilitats de direcció, organització i gestió de l'empresa comercial i també, a partir d'abril, es duran a terme sis tallers grupals per a afrontar amb èxit processos com l'entrevista de treball o la millora de les competències comunicatives. Així comença la teua ocupació (8-9 d'abril), Les competències més demandades per les empreses en els joves (16 abril), La motivació, clau per a la reincorporació al món laboral en els majors de 45 (16 de maig), Vull superar amb èxit la meua entrevista (5-6 de juny), Sentir-me part de l'equip (17 d'octubre), Com fer entendre (7 de novembre) són algunes de les sessions preparades per a aquest curs. 

Juntament amb la formació per a la recerca d'ocupació, el departament també ha programat enguany accions de suport a la creació d'empreses. Per això, es durà a terme el Curs d'especialització en gestió eficient de negocis, Programa de dissenys de negocis competitius, Curs de creació d'empreses, Curs de Facebook aplicat als negocis o el Curs de màrqueting en el punt de venda. 

Les inscripcions als diferents tallers i cursos poden formalitzar-se en línia, a través del web portaltreball.

Galeria multimèdia

Imatges

Curs de Comerç electrònic d'ARA Formació
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es