Inici -> Àrees -> Protecció civil -> Notícies

Protecció Civil imparteix cursos de primers auxilis i extinció d'incendis als professors de secundària de Vila-real

dissabte, 22 de març de 2014

Curs de formació de Protecció Civil

El Servei Municipal de Protecció Civil s'ha reunit aquesta setmana amb professors d'instituts de Vila-real amb l'objectiu de dotar els docents dels coneixements necessaris en les disciplines de primers auxilis i extinció d'incendis i que aprenguen a adquirir habilitats precises per a poder resoldre hipotètiques situacions que es poden donar en un centre educatiu.
Els cursos se sumen a les classes que Protecció Civil ja ha impartit sobre primers auxilis i extinció d'incendis als centres d'educació infantil i de primària. 

"És molt important dotar tant els mestres com els professors de coneixements bàsics per a prevenir mentre siga possible riscos i accidents, ja que són els qui tenen més capacitat de transmetre aquestes qüestions als alumnes i, sobretot, són els que han de saber actuar en un primer moment en cas d'una emergència", assenyala el responsable del Servei Municipal de Protecció Civil de Vila-real, Ismael Solsona. "Cada vegada els cursos de formació s'obrin a més gent i són més sol·licitats i, en concret, des de l'àmbit de l'ensenyament, les sessions estan programades per a rebre una formació bàsica perquè, en cas de succeir alguna cosa, sàpien donar una resposta immediata i adequada fins que arriben els efectius sanitaris i de Protecció Civil", afegeix. 

Aquestes sessions teòriques i pràctiques s'emmarquen en les classes que el Servei Municipal de Protecció Civil imparteix als centres que ho sol·liciten perquè tant alumnes com professors coneguen les seues funcions i protocols d'actuació en el cas d'eventuals emergències. El regidor de Seguretat Ciutadana, Javier Serralvo, juntament amb l'inspector d'Educació, Vicente Doménech, van ser els encarregats de donar la benvinguda als assistents a aquest curs impartit per la doctora Francisca Agustín a la seu de la Policia Local.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es