Inici -> Àrees -> Participació ciutadana -> Notícies

La Comissió de Seguiment dels Pressupostos Participatius inicia l'avaluació de les demandes ciutadanes per a 2014

dijous, 17 d'abril de 2014

Reunió de la Comissió de seguiment dels Pressupostos Participatius de 2014

La Comissió de Seguiment dels Pressupostos Participatius de 2014 s'ha reunit aquest matí per primera vegada després de la seua constitució per part del Consell de Participació Ciutadana a finals de febrer, per tal d'iniciar la tasca de control i avaluació del grau d'execució dels projectes inclosos en els Pressupostos Participatius d'enguany

Presidida pel regidor de Participació Ciutadana i Barris, Xavier Ochando, la Comissió de Seguiment de Pressupostos Participatius està formada per membres del Consell de Participació Ciutadana que han estat escollits i designats per a aquesta tasca pel mateix organisme. El 2014, la Comissió està formada per Joaquín Bartoll (associació de veïns Barri del Pilar i Federació d'Associacions de Veïns), Emeterio Bustos (AV Sant Ferran), Patricia Felip (Botànic Calduch) i Antonio Gómez (Barri Hospital). Després d'aquesta primera sessió, la Comissió de Seguiment dels Pressupostos Participatius es reunirà amb una periodicitat trimestral.

El regidor de Participació Ciutadana ha valorat positivament el resultat d'aquesta primera avaluació de l'estat dels Pressupostos Participatius, que, recorda, inclouen els 10 projectes i actuacions que més vots van rebre per part de les diferents associacions que van participar en el Fòrum de pressupostos participatius d'enguany. Entre d'altres, s'inclouen projectes com els horts urbans, adequar solars com a zona esportiva i de jocs al carrer d'Alfred Nobel, la creació de parcs canins per a la zona est o la instal·lació d'elements reductors de la velocitat en diferents vials de la ciutat.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es