Inici -> Àrees -> Policia Local -> Campanyes

La desena campanya 'Eliminant barreres' redueix a la meitat el nombre de denúncies

dijous, 15 de maig de 2014

La Unitat de Trànsit de la Policia Local de Vila-real, en col·laboració amb la Unidepol i Acudim, acaba de finalitzar la desena edició de la campanya 'Eliminant barreres' que, en aquesta ocasió, ha aconseguit reduir a la meitat el nombre de denúncies respecte a l'anterior edició, passant de 116 sancions a 54 i de 40 retirades de vehicles a les nou actuals. El balanç de la campanya ha coincidit amb la tradicional jornada Acudim al carrer, que el col·lectiu de persones amb diversitat funcional organitza per les festes patronals.

En concret, en l'anterior campanya es van interposar 21 sancions per estacionar en rampes de discapacitats enfront de les vuit d'aquesta edició i 66 denúncies per aparcar en zones per als vianants i voreres enfront de les 18 recents. Es van efectuar 24 sancions per estacionar en passos de vianants enfront de les 22 actuals i van haver cinc denúncies per deixar el vehicle en reserves específiques per a persones amb discapacitat enfront de les sis d'enguany. 

El regidor de Seguretat Ciutadana, Javier Serralvo, ha valorat "molt positivament" el resultat d'una campanya desenvolupada del 22 d'abril a l'11 de maig, que ha comptat com a principal novetat amb la incorporació del nou protocol d'actuació per part de la Policia Local amb l'objectiu de garantir l'aparcament per a les persones amb mobilitat reduïda i supervisar que els usuaris que disposen de targetes i places d'estacionament reservades compleixen amb els requisits per al seu ús. 

"Aquesta campanya, un any més, pretén crear consciència ciutadana, consciència que comença per respectar els espais que hi ha reservats per a les persones amb mobilitat reduïda i consciència per part d'aquelles persones que no fan un ús correcte de les targetes", incideix Serralvo, qui valora que "es tracta de prevenir un tipus de pràctiques que no només suposen incomplir una norma de trànsit sinó que, principalment, signifiquen una important trava per a un col·lectiu que ja compta amb suficients barreres".

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es