Inici -> Àrees -> Participació ciutadana -> Notícies

Més de 2.000 persones apuren les festes de Sant Pasqual en el 4t Macrosopar de veïns

diumenge, 18 de maig de 2014

IV Macrosopar de veïns i veïnes_3

El 4t Macrosopar de veïns i veïnes, celebrat anit a la plaça Major, ha reunit més de 2.000 persones en un dels actes més participatius de les festes patronals de Sant Pasqual, que aquesta nit arriben a la seua fi amb la traca i el castell de focs artificials, a les 22.00 hores al parc d'Alaplana. El macrosopar de veïns, organitzat per la Junta de Festes en col·laboració amb les associacions de veïns de la ciutat i patrocinat per la Regidoria de Participació Ciutadana, es consolida així en la programació de les festes patronals, passant en només quatre edicions de les 800 places del primer macrosopar a les més de 2.000 d'enguany. La reina, Paula Rico, i les dames de la seua cort, acompanyades de l'alcalde de la ciutat, José Benlloch, han volgut també acompanyar els veïns en la seua festa, que va acabar amb la música de l'orquestra Atlantic. 

La XIX Mostra artesanal alternativa, amb tallers per als més menuts al jardí de Sant Pasqual, la VII Concentració de gos rater, la Fira de la Tapa, percussió africana en el CEAM, la XIV Dansa infantil del grup de danses Roser o l'actuació de Fórmula V a la plaça Major a partir de les 19.00 hores són algunes de les possibilitats que el programa de Sant Pasqual ofereix encara en aquesta última jornada de les festes patronals. 

Les fotos del IV Macrosopar de veïns i veïnes i de les festes de Sant Pasqual, en el Flickr de l'Ajuntament de Vila-real.

Galeria multimèdia

Imatges

IV Macrosopar de veïns i veïnes_2 IV Macrosopar de veïns i veïnes_1 IV Macrosopar de veïns i veïnes
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es