Inici -> Aplec de temps lliure (borrar)

L'Aplec de Temps Lliure obri la inscripció per a les activitats i menjador escolar d'estiu

dimecres, 21 de maig de 2014

L'Aplec Municipal de Temps Lliure prepara una nova edició, la número 26, per a oferir als xiquets i xiquetes de Vila-real una alternativa d'oci per a les vacances escolars d'estiu que, per segon any, incorpora servei de menjador. Els col·legis Angelina Abad i Pius XII seran enguany l'escenari de les activitats, que es desenvoluparan en dos torns (del 7 al 18 de juliol i del 21 de juliol a l'1 d'agost), amb un total de 400 places. Les preinscripcions per a poder participar a l'Aplec estaran obertes fins al 29 de maig, amb repartiment de números de 9.00 a 15.00 hores al centre social o en l'adreça de correu electrònic aplecdetempslliure@ajvila-real.es.

El preu públic de l'Aplec continua sent de 20 euros i hi ha bonificacions importants per a casos especials, com els xiquets el pare, mare o tutor dels quals estiga més d'un any en atur i no reba cap tipus de prestació o subsidi. En aquests casos, entre d'altres, la matrícula és gratuïta. En el menjador escolar d'estiu, amb un preu de 36 euros la quinzena, s'apliquen les mateixes bonificacions i reduccions de tarifa que en les activitats de l'Aplec de Temps Lliure.

L'Aplec d'estiu, dirigit a xiquets i xiquetes nascuts el 2008 fins als 16 anys, ofereix durant el mes de juliol una alternativa d'oci per als escolars durant les vacances d'estiu, a través de tallers, jocs, dinàmiques i eixides de marcat caràcter lúdic però també educatiu, al mateix temps que possibiliten compaginar la vida laboral de moltes famílies vila-realenques amb el període de vacances dels xiquets. Referent a això, la regidora de Serveis Socials, Mònica Àlvaro, destaca la importància de recursos com l'Aplec i el menjador escolar d'estiu com a eina tant de conciliació familiar i laboral com de vertebració social, "ja que ens permet treballar per la igualtat entre els i les menors amb independència de la situació social o econòmica de les famílies".

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

Aplec Municipal de Temps Lliure 2014
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es