Inici

Serveis Públics inicia obres de millora en la zona de Botànic Calduch en resposta a demandes "històriques" del barri

tornar Imprimir

dimarts, 3 de juny de 2014

Sala de premsa, Serveis públics

Obres en la zona de Botànic Calduch

Serveis Públics inicia obres de millora en la zona de Botànic Calduch en resposta a demandes "històriques" del barri

El Departament de Serveis Públics de l'Ajuntament de Vila-real ha iniciat una actuació integral de millora en la zona de Botànic Calduch en resposta a les demandes veïnals i amb l'objectiu de "reparar els desperfectes, conseqüència de la desastrosa política d'urbanització d'anteriors governs municipals". Les obres, amb un pressupost d'uns 50.000 euros, estaran culminades la setmana que ve i afecten sobretot el carrer d'Alfons el Magnànim, Corts Valencianes i Enric Valor, a més de la zona davant del parc Botànic Calduch. 

En concret, els treballs consisteixen en la retirada de llosetes ceràmiques que es desprenen al carrer d'Alfons el Magnànim, "provocant amb això clots i una deterioració general de la zona", lamenta el regidor de Serveis Públics, Francisco Valverde. Per a donar solució a aquesta zona, el departament municipal ha adoptat una solució d'asfalt planxat. També s'han alçat llosetes ceràmiques enfront del parc Botànic Calduch amb l'objectiu de procedir al reasfaltat i evitar així la formació de tolls d'aigua en època de pluges. L'actuació en la zona es completa amb la reconstrucció d'albellons d'aigües pluvials, que, fruit d'una construcció inicial deficient, provocaven males olors i inundacions en la zona. En aquest cas, una empresa local s'ha fet càrrec dels treballs, que afecten a la remodelació de 28 albellons situats als carrers d'Alfons el Magnànim, Corts Valencianes i Enric Valor. 

"Amb aquestes actuacions, la Regidoria de Serveis Públics atenem reivindicacions històriques de l'associació de veïns de la zona, com a conseqüència de la desastrosa urbanització de l'entorn desenvolupada per l'anterior executiu local", incideix Valverde. L'edil avança que "Serveis Públics continuarà donant solució a aquestes reivindicacions en la mesura de les nostres competències". Una vegada culminats els treballs en execució, el departament municipal té previstes noves actuacions en la zona, en àmbits com la millora de passos accessibles o voreres, en "la línia de prioritzar al vianant i atendre les demandes veïnals per la qual hem apostat des del primer dia".

Galeria multimèdia

Imatges

Obres en la zona de Botànic Calduch_1
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es