Inici -> Àrees -> Participació ciutadana -> Notícies

Vila-real incrementa l'ajuda a les associacions de veïns i dota amb quasi 34.000 euros les subvencions de 2014

dimarts, 10 de juny de 2014

Les associacions de veïns de Vila-real rebran enguany 33.930 euros per a sufragar les despeses de funcionament i activitats que realitzen al llarg de l'any. La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Vila-real ha aprovat ja les bases per a la convocatòria de subvencions corresponents a 2014, de les quals podran beneficiar-se les 14 entitats veïnals registrades en la ciutat així com la Federació d'Associacions de Veïns i Veïnes. En aquest exercici, les subvencions tornen a incrementar-se per tercer any consecutiu respecte a les de l'exercici passat, quan es van concedir 29.150 euros a les 13 entitats registrades en la ciutat. 

"Les associacions locals són fonamentals per a garantir la participació ciutadana i la salut democràtica de Vila-real i per això des de la Regidoria de Participació Ciutadana seguirem donant-los tot el suport municipal perquè puguen seguir realitzant les seues activitats i construint junts la ciutat que és Vila-real", valora el regidor de l'àrea, Xavier Ochando, qui destaca també l'augment de la participació ciutadana a través de la creació de noves associacions durant aquest exercici. Amb aquesta nova convocatòria d'ajudes, les associacions de veïns poden sol·licitar subvenció a l'Ajuntament per a la realització d'activitats com tallers, butlletins informatius, cursos o festes, entre d'altres. 

A partir de l'aprovació de les bases de la convocatòria i la seua publicació en el Butlletí Oficial de la Província (BOP), les associacions interessades disposaran d'un mes per a sol·licitar les ajudes per als seus diferents programes i activitats. Després d'això una comissió tècnica valorarà les sol·licituds per a assignar els recursos.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es