Inici -> Àrees -> Participació ciutadana -> Notícies

Participació Ciutadana recull el diploma pel primer Dia Europeu del Veí de Vila-real

dijous, 19 de juny de 2014

Lliurament de diplomes del Dia Europeu del Veí 2014_2

El regidor de Participació Ciutadana i Barris, Xavier Ochando, ha recollit avui a València el diploma corresponent a la participació de la ciutat en el Dia Europeu del Veí, una iniciativa de la Federació de Cooperatives d'Habitatges Valenciana (Fecovi) en la qual Vila-real ha participat per primera vegada enguany amb una jornada de debat i convivència, celebrada el passat 7 de juny, i el macrosopar de veïns de les passades festes patronals de sant Pasqual. Juntament amb Xavier Ochando, ha recollit també el diploma del Dia Europeu del Veí el president de la Federació de Veïns de Vila-real, José María Rubert. 

El lliurament de diplomes s'ha celebrat a la Diputació de València i en ell han participat autoritats com la diputada d'Educació, Oreto Segura, o el president provincial, Alfonso Rus, a més del president de Fecovi, Vicente Diego, i Fernando Ferrando, president del Consell Valencià del Moviment Europeu. "Estem molt satisfets del resultat d'aquesta primera celebració del Dia Europeu del Veí a Vila-real ja que, a més de ser una experiència molt interessant i enriquidora, la nostra ciutat ha rebut un reconeixement explícit en aquesta clausura del Dia Europeu del Veí, en haver estat el municipi amb major participació en les activitats d'aquesta commemoració que és sens dubte una de les cites més important de reunió ciutadana i celebració de les relacions veïnals a Europa", conclou Ochando.

Galeria multimèdia

Imatges

Lliurament de diplomes del Dia Europeu del Veí 2014_1 Lliurament de diplomes del Dia Europeu del Veí 2014 Lliurament de diplomes del Dia Europeu del Veí 2014_3
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es