Inici -> └rees -> Participaciˇ ciutadana -> NotÝcies

Vila-real tornarÓ a celebrar el macrosopar de ve´ns de festes a la plaša Major

dissabte, 12 de juliol de 2014

Macrosopar de ve´ns Sant Pasqual 2014

El sopar de germanor de ve´ns i ve´nes de les pr˛ximes festes en honor a la Mare de DÚu de GrÓcia de Vila-real es farÓ el dissabte 13 de setembre a les 21.00 hores a la plaša Major. Han estat les associacions de ve´ns i ve´nes, per unanimitat, les que han decidit que "Ús el millor lloc" per a celebrar la cinquena ediciˇ del macrosopar de germanor, segons ha afirmat el regidor de Participaciˇ Ciutadana, Xavi Ochando. 

El regidor explica que, "desprÚs de l'Ŕxit de la passada ediciˇ, en la qual mÚs de 1.600 persones van participar en l'acte, qualsevol altra ubicaciˇ es quedava xicoteta". A mÚs, els ve´ns tambÚ han tingut en compte a l'hora de decantar-se pel dia, "el fet que se celebrara en cap de setmana, ja que un dels motius de la gran afluŔncia de p˙blic en l'˙ltim sopar de germanor en festes de Sant Pasqual va ser el fet de realitzar l'activitat el segon dissabte de festes" assenyala Ochando, que a mÚs recorda que aquest acte es va incloure dins de la celebraciˇ del Dia Europeu del VeÝ. 

El responsable de Participaciˇ Ciutadana ha volgut subratllar que es tracta d'una festa oberta a tota la ciutadania, "siguen de penya o no", i ha destacat que, en el primer macrosopar, van participar 800 persones i que, en cada festa, ha anat creixent la participaciˇ. Per aquest motiu, el regidor ha avanšat que "esperem que continue l'Ŕxit d'aquesta iniciativa que ja s'ha convertit en tradicional tant a les festes de maig com de setembre i que pretÚn fer unes festes mÚs participatives i obertes a tothom" afirma l'edil, que considera que "l'acte tambÚ intenta establir un vincle mÚs estret entre el ciutadÓ i l'associaciˇ, i enfortir aixÝ la cadena de la participaciˇ ciutadana cap a l'Ajuntament". 

Els tiquets, amb un preu de reserva simb˛lic d'1 euro, poden recollir-se tant a les seus de les diferents associacions de ve´ns com a la Casa de la Festa. Amb aquests, els participants en l'esdeveniment podran gaudir d'un sopar adrešat als ve´ns i ve´nes de la ciutat, al marge de penyes i d'associacions, amb taula i cadires, picoteo, beguda i una rifa a cÓrrec de l'organitzaciˇ, que tambÚ aporta l'actuaciˇ de l'orquestra La Moda per a amenitzar la vetlada. En aquest punt, Ochando ha volgut recordar que s'ha optat, en la lÝnia de la polÝtica de contractacions que mantÚ l'equip de govern, per una orquestra local. "D'aquesta forma, aconseguim revertir l'esforš en el municipi i dinamitzar l'economia local, per la qual cosa la nostra intenciˇ Ús que cada nova ediciˇ del macrosopar siga una agrupaciˇ vila-realenca diferent la que amenitze la festa dels ve´ns", segon indica Ochando, que recorda que tots els serveis que es puguen prestar per a l'organitzaciˇ d'aquest sopar, seran portats a terme per empreses locals "per a intentar que els beneficis es queden a Vila-real".

Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es