Inici -> Aplec de temps lliure (borrar)

Serveis Socials continuarà garantint l'atenció als menors amb l'Aplec d'agost

dissabte, 19 de juliol de 2014

Serveis Socials continuarà garantint l'atenció als menors amb l'Aplec d'agost

L'Aplec Municipal de Temps Lliure estrena una nova temporada "per a garantir l'atenció als menors de Vila-real durant el mes d'agost". Així ho ha assenyalat la regidora de Serveis Socials, Mònica Àlvaro, que explica que es tracta d'una alternativa d'oci, a més del servei de menjador, en què s'ofereixen 150 places perquè els escolars puguen gaudir d'una escola municipal d'estiu a l'agost. Una iniciativa posada en marxa per la Regidoria amb l'objectiu de donar resposta a la gran demanda rebuda en l'Aplec Municipal de Temps Lliure i poder continuar oferint, durant el pròxim mes, d'un servei de menjador escolar "que ens garanteix que els nostres xiquets i xiquetes rebran una alimentació adequada i equilibrada", segons explica la regidora de l'àrea.

El col·legi Angelina Abad serà l'escenari de les activitats, que es desenvoluparan del 4 al 14 d'agost. La dates oficials d'inscripció per a poder participar en l'Aplec d'agost seran els dies 23, 24 i 25 de juliol al Centre Social, de 10.00 a 13.00 hores, encara que com assenyala la regidora, "durant aquest mes de juliol ja s'han estat repartint sol·licituds entre els menors del primer torn i també es farà el mateix amb els del segon que participen en l'Aplec de juliol". "Les places són 150, considerem que són més que suficients, i de moment, ja disposem de 20 sol·licituds" ha detallat Àlvaro.

El preu públic de l'Aplec per al pròxim mes continua sent de 20 euros com al juliol i hi ha bonificacions importants per a casos especials, com els xiquets el pare, la mare o el tutor/a dels quals estiguen més d'un any a l'atur i no reben cap tipus de prestació o subsidi. En aquests casos, entre d'altres, la matrícula és gratuïta. En el menjador escolar d'estiu també s'apliquen les mateixes bonificacions i reduccions de tarifa que en les activitats de l'Aplec de Temps Lliure. 

"L'Aplec, adreçat a xiquets i xiquetes nascuts el 2008 fins als 16 anys, ofereix una alternativa d'oci per als escolars a través de tallers, jocs, dinàmiques i eixides de marcat caràcter lúdic però també educatiu, alhora que possibiliten compaginar la vida laboral de moltes famílies vila-realenques amb el període de vacances dels xiquets. La regidora de l'àrea destaca respecte d'això la importància de recursos com l'Aplec i el menjador escolar d'estiu com a eina tant de conciliació familiar i laboral com de vertebració social, "ja que ens permet treballar per la igualtat entre els menors amb independència de la situació social o econòmica de les famílies", indica.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es