Inici -> Àrees -> Policia Local -> Mediació policial -> Notícies de mediació policial

La Policia Local de Vila-real forma en mediació la Policia d'Argentina a través d'una videoconferència

divendres, 25 de juliol de 2014

Videoconferència de mediació amb la Policia de Buenos Aires

La Policia Local de Vila-real obri les seues portes a una nova expansió del seu mètode de mediació policial ara amb l'Argentina. En aquesta ocasió ha estat la Policia Metropolitana de Buenos Aires la que ha pogut conéixer de primera mà el treball de la Unitat de Mediació de la Policia de Vila-real a través d'una conferència en línia impartida per la inspectora Rosana Gallardo. 

D'aquesta forma, l'Argentina se suma a Colòmbia i Panamà, interessats també a conéixer i implantar en els seus respectius països el model de mediació portat a terme a Vila-real. Segons detalla la inspectora i experta en mediació, "encara que el contacte institucional es va establir el passat mes de maig a través de la catedràtica de Dret argentina Teresa del Val, que va participar com a ponent en el I Congrés Iberoamericà de Mediació Policial, des de fa temps, hi ha un marc de comunicació amb l'organització policial de Buenos Aires per a implementar al país una unitat de mediació pròpia". Així, el dia d'avui, s'ha establit una connexió electrònica amb l'Argentina en la qual la inspectora Gallardo ha realitzat una exposició sobre l'eina de mediació i la seua aplicació al món policial, així com els beneficis que suposa la seua implantació. Després de l'exposició i el posterior torn de preguntes i respostes, les dues organitzacions s'han compromés a seguir col·laborant en aquest àmbit. 

La conferència ha estat presidida pel regidor de Seguretat Ciutadana, Javier Serralvo, i la inspectora Rosana Gallardo, acompanyada del secretari del Fòrum Mundial de Mediació, Helder Risler d'Oliveira, que aquests dies participa juntament amb la delegació de Brasil en el curs especialitzat en mediació de la Policia Local de Vila-real.

Galeria multimèdia

Imatges

Videoconferència de mediació amb la Policia de Buenos Aires_1
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es