Inici -> Àrees -> Tradicions -> Notícies de Tradicions

La mostra concurs El Món del Parany obri una nova edició per a exhibir les millors fotografies sobre el parany

tornar Imprimir

divendres, 8 d'agost de 2014

Tradicions, Sala de premsa

21a Mostra Concurs de Fotogarfia El Món del Parany

La mostra concurs El Món del Parany obri una nova edició per a exhibir les millors fotografies sobre el parany

La 21a Mostra Concurs de Fotografia El Món del Parany, organitzada per l'Associació Apaval i la Penya L'Embolic amb el patrocini de la Regidoria de Tradicions, obri una nova convocatòria per a remetre les fotografies, que s'exhibiran durant la setmana de festes de setembre a la Casa de l'Oli. 

El termini d'admissió de les obres està obert fins al 28 d'agost a les 14.00 hores i s'hauran de lliurar les peces a les oficines d'Apaval de Vila-real o a l'Ajuntament de la ciutat. Cada participant podrà remetre com a màxim fins a tres obres soltes, o més si són col·lecció, per a la modalitat de concurs i un màxim també de tres obres per a la modalitat de mostra. Entre totes les imatges rebudes, el Jurat, format per persones vinculades al món del parany i de la fotografia, seleccionarà les millors, que rebran un primer premi de 450 euros, atorgat per l'Ajuntament de Vila-real; un segon premi de 200 euros, i un tercer lloc dotat amb 100 euros, ambdós atorgats per Apaval. El lliurament dels premis tindrà lloc el dia 6 de setembre, a les 19.00 hores, a la Casa de l'Oli. 

El regidor de Tradicions, Pasqual Batalla, destaca la consolidació d'un certamen que, destinat a fotògrafs tant amateurs com professionals, permet "mantenir vives les nostres tradicions". També amb aquest objectiu, la convocatòria fa una crida a totes les persones que disposen de materials i objectes antics relacionats amb aquesta caça per a poder exhibir-los en l'exposició "El món del parany", que estarà oberta a la Casa de l'Oli del 5 al 14 de setembre, de 19.00 a 21.00 hores.

Descàrrega d’arxius

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es