Inici -> Àrees -> Tradicions -> Notícies de Tradicions

Vila-real convoca els millors reclams el dia 30 al Termet en el 27é Concurs Internacional de Reclam Bucal

tornar Imprimir

diumenge, 17 d'agost de 2014

Tradicions, Sala de premsa

27é Concurs Internacional de Reclam Bucal

Vila-real convoca els millors reclams el dia 30 al Termet en el 27é Concurs Internacional de Reclam Bucal

El 27é Concurs Internacional de Reclam Bucal de Vila-real tornarà a reunir el 30 d'agost al paratge de la Mare de Déu de Gràcia els amants de l'art del reclam i la caça tradicional en parany. Els participants, arribats de diferents punts de la Comunitat, demostraran les seues habilitats en l'art d'imitar el cant dels tords amb els xiulits del seu reclam, amb l'objectiu d'alçar-se amb el preuat Reclam d'Argent Penya L'Embolic. 

El certamen, pioner a Espanya i referent en l'àmbit internacional, està organitzat per Apaval i la penya L'Embolic, amb el patrocini de la Regidoria de Tradicions de l'Ajuntament de Vila-real i la col·laboració de la Diputació de Castelló, així com la Federació de Caça i més d'una vintena d'empreses de la ciutat. El programa del concurs començarà a les 16.30 hores amb la recepció dels participants, que, fins a les 18.30 hores, podran formalitzar la seua inscripció, en el cas que no ho hagen fet ja a través d'Apaval, personalment o per correu ordinari o electrònic. A les 17.00 hores, està prevista la visita de l'organització i participants al monument al parany de Pepe el Pio, que donarà pas, a les 19.00 hores, a l'inici de la competició de cant, que avalua els millors xiuladors en dues categories (infantil i sénior) i tres modalitats per cadascuna d'elles (tord comú, tord serrà i merla). El palmarés es completa amb el trofeu en reconeixement al concursant de més edat, al més jove, a l'arribat de més lluny i la primera dona classificada. 

"Vila-real tornarà a ser, amb el Concurs Internacional de Reclam Bucal i la Mostra de Fotografia "El món del parany", que tindrà lloc durant les festes de la Mare de Déu de Gràcia, tot un referent en el circuit internacional de l'art ancestral del reclam. Un certamen que va camí de complir ja tres dècades en la nostra ciutat consolidant-se any rere any, gràcies a l'esforç i la iniciativa d'Apaval i la penya L'Embolic", destaca el regidor de Tradicions, Pasqual Batalla.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es