Inici -> Àrees -> Festes -> Junta de Festes -> Festes de la Mare de Déu de Gràcia

La festa infantil i les activitats de Jugant, jugant obrin les festes als més menuts

dijous, 11 de setembre de 2014

Festa infantil al Recinte de la Marxa. Festes de la Mare de Déu de Gràcia 2014_3

Els més menuts tenen també un espai destacat en les festes de la Mare de Déu de Gràcia de Vila-real, amb les activitats de Jugant, jugant que recorren diferents punts i barris de la ciutat o la festa infantil celebrada al Recinte de la Marxa, amb inflables, tallers i jocs per a oferir als xiquets activitats especialment pensades perquè gaudesquen les festes. Després de la festa infantil d'ahir, aquesta vesprada el Jugant, jugant d'Animatemps i la Junta de Festes visitarà el parc de la Maiorasga (16.00 h). Divendres les activitats per als xiquets es desplacen a la plaça de Sant Ferran (15.30 h).

Podeu consultar la programació de festes íntegra en el web municipal, en versió mòbil en http://programadefestes.vila-real.es o fent-vos seguidors dels perfils de l'Ajuntament en les xarxes socials Facebook i Twitter, a través de les quals rebreu informació de tots els actes amb només unes hores d'antelació.

Galeria multimèdia

Imatges

Festa infantil al Recinte de la Marxa. Festes de la Mare de Déu de Gràcia 2014_2 Festa infantil al Recinte de la Marxa. Festes de la Mare de Déu de Gràcia 2014_1 Festa infantil al Recinte de la Marxa. Festes de la Mare de Déu de Gràcia 2014
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es