Inici -> Àrees -> Festes -> Junta de Festes -> Festes de la Mare de Déu de Gràcia

Les festes s'acomiaden en un cap de setmana de bous, música i tradicions

diumenge, 14 de setembre de 2014

Alcalde i reina en el bou embolat. Festes de la Mare de Déu de Gràcia

El toc manual repicat de l'Ave Maria des del campanar de la basílica de Sant Pasqual, a càrrec del grup d'Amics de les Campanes, la VII Concentració de màquines de raure o la III Bavaria solidària a benefici de l'ONG Amor en Acció són una xicoteta mostra del mig centenar d'actes amb els quals Vila-real apura l'últim cap de setmana de les festes. Cap de setmana en el qual no falten els actes taurins, amb el bou per la vila i el bou embolat, que s'han acomiadat ja de la programació fins a les pròximes festes de maig, amb l'assistència de la reina de les festes, Paula Rico, i l'alcalde de Vila-real, José Benlloch. 

També la música és protagonista d'aquest últim cap de setmana d'actes en honor a la Mare de Déu de Gràcia, amb el IV Vés Gita't Festival, organitzat anit per la Comissió de Penyes, o l'actuació, aquesta vesprada de Los Puntos (plaça Major, 20.00 hores). El Mercat d'artesania al jardí de Jaume I, les finals dels tornejos esportius que s'han celebrat aquesta setmana o el III Concurs Nacional Caní de Bellesa Ciutat de Vila-real són altres de les possibilitats que encara ofereix la programació en la jornada del diumenge, abans que l'ofrena de flors i processó de retorn de la imatge de la patrona a la seua ermita marquen l'adéu de la ciutat a les seues festes, que tancaran definitivament la traca i castell final de festes. 

Consulta el programa al detall d'aquesta última jornada de festes en http://programadefestes.vila-real.es 

Les imatges i vídeos de les festes, en els perfils de l'Ajuntament de Vila-real en Flickr i Youtube

Galeria multimèdia

Imatges

VII Concentració de màquines de raure. Festes de la Mare de Déu de Gràcia III Bavaria solidària. Festes de la Mare de Déu de Gràcia 2014 Toc manual de l'Ave Maria. Festes de la Mare de Déu de Gràcia 2014

Veure més imatges

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es