Inici

Assaltabarris porta l'animació als barris de la ciutat amb una dotzena d'actuacions fins a desembre

dissabte, 20 de setembre de 2014

Assaltabarris 2014. Barri de la Soledat_3

L'Assaltabarris torna a portar l'animació a tots els barris de la ciutat. El programa de tallers i activitats per als més menuts que impulsa la Regidoria de Participació Ciutadana ha estrenat aquesta vesprada la seua tercera edició amb els jocs de circ i els joglars de La Banda del Drac al barri de la Soledat. Fins al mes de desembre, l'Assaltabarris seguirà visitant les diferents zones de Vila-real amb una dotzena d'actuacions, a les quals se sumen les activitats que es van realitzar el mes de març a Sant Ferran, coincidint amb les festes del barri. 

"La programació de l'Assaltabarris continua creixent i consolidant-se com una oferta lúdica per als més menuts, la principal filosofia d'aquesta és que les activitats puguen arribar a tots els racons de la ciutat. Per això, des de la Regidoria de Participació Ciutadana estem especialment satisfets que en aquesta tercera edició s'hagen incorporat a les activitats altres tres associacions de veïns", assenyala el regidor de Participació, Xavier Ochando. En concret, el 2014 se sumen al programa les associacions de Botànic Calduch, Nou Crist del Calvari i Séquia Major. 

"Una altra de les novetats d'enguany és que la programació, a excepció del barri de Sant Ferran, és contínua, de manera que qui hi estiga interessat pot seguir totes les actuacions amb una certa continuïtat. Però, sobretot, el més important és que enguany hem comptat amb les associacions per a dissenyar el programa", assenyala Ochando. Per a això, la Regidoria de Participació ha mantingut reunions amb les entitats "perquè foren elles mateixes les que escolliren quines activitats volien en els seus barris i les dates de les actuacions". Després d'aquestes reunions, s'ha confeccionat un programa amb tallers i representacions pensades per als més menuts de la mà de La Banda del Drac, Troupe Malabo i Contaclown, "totes elles companyies del nostre entorn".

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es