Inici -> Àrees -> Participació ciutadana -> Notícies

Participació Ciutadana i Proximitat porten la mediació a les cases de barri i entitats de la ciutat aquest octubre

dimarts, 30 de setembre de 2014

Les regidories de Participació Ciutadana i Proximitat, dirigides per l'edil Xavi Ochando i Sabina Escrig respectivament, han organitzat per a aquest mes d'octubre xarrades informatives de comunicació i mediació dirigides a les associacions de veïns i altres tipus d'entitats cíviques de la ciutat amb la intenció de donar algunes pautes per a millorar el diàleg i la convivència en els barris. "L'objectiu de les sessions és, principalment, que tant les problemàtiques entre veïns com les seues possibles solucions puguen ser tractades de forma dialogada i sense necessitat d'arribar a la via judicial", detallen els regidors. 

Les xarrades seran impartides per Alejandro Colonques, Hélena Peréz i Laura Expósito. Tots ells compten amb formació en l'àmbit de la comunicació i la mediació i van ser beneficiaris del programa municipal Vilabeca 2013, en el qual van treballar conjuntament en l'organització del I Congrés Iberoamericà i III Nacional de Mediació Policial. 

La conferències són gratuïtes, estan obertes a tots els veïns i es realitzaran en cinc seus en els quals s'ha dividit la ciutat. La primera tindrà lloc demà, a les 18.30 hores, a la seu de l'AV Cervantes a les quals s'uniran les associacions de veïns d'Europa, Hospital i Séquia Major. El divendres 3 d'octubre serà Torremotxa (19.00 hores) la que acollirà una nova xarrada de mediació, juntament amb Creu Roja i el barri de la Soledat; el 6 d'octubre es farà a la casa de barri de Sant Ferran (18.00 hores) amb l'associació del Progrés; el 16 d'octubre al Pilar juntament amb Botànic Calduch i Adavi; i finalitzarà el programa el 24 d'octubre a Acudim amb el Crist del Calvari i la Sénia.

Galeria multimèdia

Imatges

Xarrades de mediació en les associacions
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es