diumenge, 5 d'octubre de 2014
El regidor de Turisme, Emilio M. Obiol, ha volgut felicitar els restaurants Bodegón de Carlos i Al d'Emilio per les bones posicions aconseguides en diversos concursos gastronòmics fora de Vila-real.
Bodegón de Carlos de Vila-real ha obtingut una meritòria quarta posició en el Certamen Anual de Tapes que va organitzar Mahou-San Miguel, celebrat a l'edifici Veles e Vents de la Marina Reial Joan Carles I de València, de l'11 al 14 de setembre. En aquesta cinquena edició han participat 24 establiments de tota la Comunitat Valenciana. El restaurador vila-realenc, l'únic representant de la província de Castelló, va presentar una de les seues creacions guardonades pel públic en la Ruta de la Tapa de Vila-real.
Per la seua banda, el restaurant Al d'Emilio, amb el seu equip, va quedar semifinalista en la 54a edició del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca, que es va celebrar el 14 de setembre i en el qual van participar restauradors de tot el món, com ara Japó, França o Austràlia. En el passeig de l'estació de Sueca, 35 cuiners es van aplicar a elaborar el plat valencià per excel·lència, Al d'Emilio va quedar semifinalista per la qualitat demostrada.
Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es