Inici -> La teua ciutat -> Subvencions

Joventut incrementa quasi un 68% les ajudes a les associacions juvenils

dimarts, 7 d'octubre de 2014

La Regidoria de Joventut, que dirigeix l'edil Xavi Ochando, ha incrementat quasi un 68 % respecte l'any passat la quantia de les subvencions destinades a les associacions i entitats sense ànim de lucre que realitzen activitats juvenils. En concret, la convocatòria d'enguany ascendeix a 25.746 euros enfront dels 14.840 euros de 2013. 

"Per quart any consecutiu, hem incrementat la dotació econòmica perquè les entitats disposen de més ingressos i puguen portar a terme els seus programes en un moment de dificultats, ja que, si no fóra per aquest tipus d'ajudes, en molts casos les associacions no podrien realitzar segons quins projectes", assenyala Ochando, qui recorda que ja l'any passat l'ajuda es va incrementar un 12 % respecte a la convocatòria anterior. L'objectiu de les subvencions que convoca la Regidoria de Joventut és sufragar part de les despeses d'algunes de les iniciatives presentades per les associacions i entitats juvenils. 

El termini de presentació d'instàncies per a aquestes subvencions, les bases de les quals poden consultar-se en el document adjunt, finalitza el 3 de novembre de 2014.

Descàrrega d’arxius

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es