Inici -> Àrees -> Policia Local -> Notícies de la policia

La mediació policial de Vila-real arriba a la Policia Nacional de Colòmbia en un congrés a Bogotà

dissabte, 11 d'octubre de 2014

La inspectora de la Policia Local i responsable de la Unitat de Mediació Policial, Rosana Gallardo, ha participat recentment, com a única representant de la policia espanyola, en el congrés Convivència en pau des de les organitzacions, organitzat per la Policia Nacional de Colòmbia en el marc d'un període particularment important en la vida del país per a la superació del llarg conflicte armat. La inspectora Gallardo ha aportat la perspectiva de la mediació policial i el model del cos municipal vila-realenc en aquesta transformació de les institucions per a l'objectiu de la cohesió social i la qualitat de vida de les persones i les ciutats. 

La inspectora ha participat en una exposició dins del congrés denominada "Rol de la policia com a mediadora social per a una convivència en pau", a més de moderar una taula redona i un taller, sempre amb la referència de la Policia Local de Vila-real i l'experiència pionera en mediació policial.

Galeria multimèdia

Imatges

Mediació policial en el congrés de la Policia Nacional de Colòmbia_2 Mediació policial en el congrés de la Policia Nacional de Colòmbia_1 Mediació policial en el congrés de la Policia Nacional de Colòmbia
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es