Inici -> Àrees -> Policia Local -> Campanyes

La campanya preventiva de control del consum de drogues al volant de la Policia Local se salda amb sis positius en una setmana

dilluns, 20 d'octubre de 2014

La Policia Local de Vila-real ha tancat la campanya especial de control del consum de drogues i alcohol en la conducció amb un total de 35 alcoholèmies i 11 tests de consum de drogues realitzats. La campanya, desenvolupada de manera intensiva durant la setmana del 13 al 19 d'octubre, s'ha saldat amb un resultat de sis positius en els controls de consum d'estupefaents i cap positiu en el cas de les alcoholèmies. La majoria de les proves de drogues han donat positiu en consum de cànnabis i una d'aquestes, també en cocaïna. A més, els controls han derivat en la interposició de sis denúncies administratives per tinença de drogues. 

Les proves de consum de drogues s'han incorporat recentment a les campanyes preventives i de seguretat vial que efectua habitualment la Policia Local de Vila-real, després de rebre formació específica en aquest àmbit. La Policia Local recorda que la denúncia per conducció sota els efectes de substàncies psicoactives comporta una multa de 1.000 euros i la pèrdua de 6 punts.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es