Inici -> └rees -> Proximitat -> L'alcalde al barri -> Visites de l'alcalde al barri

La campanya "L'alcalde al barri" porta l'Ajuntament a peu de carrer per a aproximar la gestiˇ local al barri de BotÓnic Calduch

dimarts, 21 d'octubre de 2014

L'alcalde al barri BotÓnic Calduch_1

La campanya "L'alcalde al barri" ha tornat a eixir al carrer per a portar el despatx d'Alcaldia als barris de la ciutat, en una iniciativa de proximitat que pretÚn apropar la gestiˇ municipal als ciutadans i conÚixer de primera mÓ els problemes i necessitats dels ve´ns. En aquesta ocasiˇ, JosÚ Benlloch s'ha traslladat al barri de BotÓnic Calduch, una zona on en els ˙ltims mesos s'han portat a terme importants inversions de millora del barri per valor d'uns 300.000 euros. La campanya estÓ organitzada per les regidories de Proximitat i de Participaciˇ Ciutadana i Barris, els regidors de les quals, Sabina Escrig i Xavier Ochando, han acompanyat Benlloch durant la seua visita als ve´ns de BotÓnic Calduch. 

"El barri de BotÓnic Calduch Ús un barri jove i relativament recent en el qual, des de l'equip de govern, hem fet importants esforšos els ˙ltims anys. No obstant aix˛, sempre hi ha coses que millorar i per aix˛ ens hem traslladat avui als carrers d'aquest barri per a conÚixer de primera mÓ les preocupacions dels ve´ns, amb la intenciˇ de poder donar-los resposta, dins de les competŔncies i possibilitats municipals, de la millor manera possible", assenyala Benlloch. En aquesta lÝnia, l'alcalde recorda que recentment s'han resolt "reivindicacions hist˛riques" per al barri com l'enderrocament del conjunt d'alqueries abandonades situades enfront del colĚlegi, que suposaven "un problema hist˛ric d'insalubritat i inseguretat en la zona durant mÚs de 20 anys", a mÚs de l'obertura del carrer de les Corts Valencianes, la instalĚlaciˇ d'una pista esportiva a l'aire lliure o la millora del vial d'Alfons el MagnÓnim, entre d'altres. En total, la inversiˇ en el barri durant l'˙ltim any ha estat d'uns 300.000 euros. 

L'agenda de la visita de "L'alcalde al barri" ha incl˛s una reuniˇ de treball amb l'associaciˇ de ve´ns i entitats de la zona, aixÝ com visites a comeršos i espais p˙blics del barri. De vesprada, la campanya ha instalĚlat un envelat al parc de BotÓnic Calduch, des del qual s'ha atÚs tots els ve´ns i ve´nes que s'han apropat a xarrar amb l'alcalde i els regidors i per a conÚixer millor les activitats i programes que impulsa l'Ajuntament.

Galeria multimèdia

Imatges

L'alcalde al barri BotÓnic Calduch_5 L'alcalde al barri BotÓnic Calduch_4 L'alcalde al barri BotÓnic Calduch_3

Veure més imatges

Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es