Inici -> Àrees -> Agricultura -> Notícies d'agricultura

El Mes de la Sostenibilitat presenta el primer projecte d'horts urbans de Vila-real

dimecres, 29 d'octubre de 2014

Horts urbans en el Mes de la Sostenibilitat

El regidor de Sostenibilitat, Xus Sempere, ha inaugurat aquesta vesprada la jornada "Els horts urbans, experiències, context actual i perspectives", que forma part de les activitats organitzades dins del 10é Mes de la Sostenibilitat. En la jornada, el regidor de Territori, Emilio M. Obiol, ha presentat el projecte d'horts urbans impulsat pel departament d'Agricultura, les bases del qual es van aprovar en el Ple del dilluns passat. A més, s'han abordat les experiències d'altres ciutats a partir de l'exemple de Vilanova i la Geltrú, a càrrec del cap del servei de Medi Ambient del municipi agermanat amb Vila-real, Enric Garriga Elies. 

El professor del departament d'Economia Aplicada de la Universitat de València, degà de la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València i membre dels Horts Veïnals de Benimaclet, Ernest Cano, ha parlat dels horts urbans comunitaris en el context de la crisi actual i la jornada ha finalitzat amb les perspectives de futur dels horts municipals de Vila-real a càrrec del coordinador del projecte Horts Urbans Municipals a Vila-real, Héctor Cabedo. 

El 10é Mes de la Sostenibilitat conclourà demà, amb la Gala de la Sostenibilitat que se celebrarà a partir de les 19.00 hores a l'Auditori i en la qual es reconeixerà la trajectòria de Porcelanosa, el Sindicat de Regs i la Fundació Tots Units en matèria ambiental.

Galeria multimèdia

Imatges

Horts urbans en el Mes de la Sostenibilitat_2 Horts urbans en el Mes de la Sostenibilitat_1
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es