Inici -> Àrees -> Policia Local -> Notícies de la policia

Els escolars de 1r d'ESO abordaran el llibre '3052 Persiguiendo un sueño' en la campanya "Convivència a les aules"

dimarts, 11 de novembre de 2014

Convivència en les aules

La regidora d'Educació, Rosario Royo, ha presentat aquest matí als alumnes de 1r d'ESO de Vila-real el llibre 3052 Persiguiendo un sueño, de Mamadou Dia. Una obra amb la qual els estudiants hauran de realitzar un comentari de text per a presentar-lo al concurs de redacció d'enguany de la campanya "Convivència a les aules".

Acompanyada per l'autor, l'edil ha destacat el valor que té aquest llibre, en el qual l'escriptor senegalés narra l'experiència i les emocions viscudes dins d'una patera, en haver de fer front als 3.000 quilòmetres que separen Dakar de Múrcia. "Pensem que aquest relat en primera persona de Mamadou, qui es va atrevir a jugar-se la vida en la mar, pot motivar i fer reflexionar els més joves", assenyala Royo. La regidora recorda que la intenció del projecte Convivència a les aules "és proporcionar als estudiants un text en el qual es fomenten valors com l'amistat, la solidaritat, la compassió i, en definitiva, el respecte cap als altres".

Mamadou Dia ha impartit avui una conferència a la Fundació Caixa Rural als alumnes de l'IES Francesc Tàrrega i Broch i Llop. Demà ho farà als estudiants de l'IES Miralcamp, Verge del Carme, Santa Maria, Consolació i Bisbe Pont.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es