Inici

Turisme edita i trau a la venda la primera guia 'Passejant per Vila-real' per a apropar la vila i els ravals als visitants

tornar Imprimir

dilluns, 17 de novembre de 2014

Sala de premsa, Turisme

Turisme edita i trau a la venda la primera guia 'Passejant per Vila-real' per a apropar la vila i els ravals als visitants

La Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Vila-real ha editat la primera guia turística de la ciutat. Amb el títol Passejant per Vila-real, la guia suposa el primer llibre de la sèrie Rutes amb la qual el departament que dirigeix Emilio M. Obiol ofereix als visitants informació detallada dels recursos turístics i llocs emblemàtics de la ciutat. En aquest primer volum de la sèrie, la guia se centra en la ruta que recorre La vila i ravals. 

Les 32 pàgines a color del llibre combinen text, imatges i mapes en una guia "amena i atractiva" per al visitant. Entre altres qüestions, Passejant per Vila-real inclou plànols de la vila medieval, el valor de la qual l'Ajuntament de Vila-real també està remarcant mitjançant el projecte de visbilització de la trama i muralles medievals. A partir d'aquests plànols, la guia identifica els punts més característics de l'antiga vila i els principals llocs d'interés turístic com la basílica de Sant Pasqual, la Casa dels Mundina, la plaça porticada de la Vila i la plaça Major o l'església Arxiprestal, dedicada a l'apòstol sant Jaume. 

"Es tracta de la primera guia turística pròpiament dita de Vila-real, un recurs molt interessant que acompanyarà el viatger en un recorregut per als vianants que engloba els que són, sens dubte, alguns dels llocs més emblemàtics de la nostra ciutat", assenyala Obiol. La guia, elaborada per tècnics locals, eixirà a la venda a un preu de 3,50 euros, una vegada culminats els tràmits administratius necessaris.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es