Inici -> Àrees -> Policia Local -> Campanyes

La Policia Local vigilarà la seguretat del transport escolar a Vila-real en una nova campanya en col·laboració amb la DGT

dilluns, 24 de novembre de 2014

La Policia Local de Vila-real posa en marxa des d'avui i fins al diumenge 30 de novembre una campanya especial de control de vehicles de transport escolar. La campanya, desenvolupada en col·laboració amb la Direcció General de Trànsit, persegueix fonamentalment garantir la seguretat dels menors i certificar que els vehicles en els quals es traslladen compleixen totes les mesures que marca la normativa.

Durant tota la setmana, els agents intensificaran les inspeccions sobre els vehicles destinats al transport d'escolars i comprovaran que les autoritzacions i documents que han de tenir aquests vehicles siguen les correctes per a la prestació del servei. Per a això, es verificarà que les condicions tècniques i elements de seguretat del vehicle són els que exigeix la normativa i que els requisits especials que ha de complir el mateix conductor, com el permís de conducció o els temps de conducció i descans, són els estipulats. Entre d'altres qüestions, la vigilància prestarà atenció especial a l'ús del cinturó de seguretat i sistemes de retenció en aquells autobusos que els tinguen instal·lats, circumstància que en l'actualitat es dóna en més del 60% dels vehicles de transport escolar col·lectiu.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es