Inici -> Àrees -> Biblioteques -> Notícies

Les biblioteques de Vila-real celebren el Nadal amb els tallers i activitats de Biblionadal

dilluns, 1 de desembre de 2014

El Servei de Biblioteques de Vila-real celebra el Nadal amb les activitats de la campanya Biblionadal, que es desenvoluparà durant el mes de desembre a la Secció Infantil de l'avinguda de Pius XII, l'agència de lectura del Pilar i l'agència de lectura de les Solades. La campanya constarà de tallers d'animació lectora centrats en el Nadal, a més de la visita del patge dels Reis d'Orient i l'elaboració de la guia de lectura infantil Un Nadal per a llegir. A més, el Servei de Biblioteques de Vila-real obri a partir del 15 de desembre el termini d'inscripció a les activitats del primer trimestre de 2015. 

Els tallers, amb manualitats, activitats de decoració o contes centrats en temàtica nadalenca, tindran lloc els dies 9 a l'11 d'aquest mes, amb els xiquets i xiquetes que estan realitzant les activitats trimestrals. En total seran tres sessions per a xiquets de 4 a 5 anys, una sessió en cada centre infantil, en horari de 17.30 a 18.30 h. A més, l'any es tancarà amb la tradicional visita del patge dels Reis d'Orient els dies 15, 16 i 17 de desembre a les 17.30 hores a l'agència del Pilar, agència de les Solades i Secció Infantil, per aquest ordre, per a arreplegar les cartes dels xiquets i les xiquetes i animar-los perquè incloguen llibres en les seues peticions. L'assistència a aquesta activitat serà lliure, sense inscripció prèvia. 

Per altra banda, els centres bibliotecaris infantils han confeccionat una guia de lectura amb els seus llibres de temàtica nadalenca, que s'acompanyarà d'una exposició dels llibres. També han preparat retallables, punts de llibre i adhesius nadalencs per a tots els xiquets i xiquetes que s'emporten llibres en préstec. Per la seua banda, la Biblioteca Central dedica la seua guia de lectura mensual als premis literaris francesos, de gran interés en aquest moment per haver rebut el Premi Nobel l'escriptor francés Patrick Modiano i haver-se concedit al novembre els premis Goncourt, Renaudot, Médicis i Fémina. 

En la pàgina web de la Biblioteca, la secció Dossiers vila-realencs commemora al desembre la visita a Vila-real del papa Luna fa 600 anys, mentre que el blog de la Biblioteca (Revista Digital) publica en la seua secció Tresors Digitals un nou lliurament entorn de la narrativa de la Primera Guerra Mundial. Com sempre, a més de llegir una presentació de cada obra, els visitants de la pàgina podran accedir lliurement als textos en línia en la seua versió original i en molts casos a la traducció espanyola i també a l'audiollibre d'aquestes obres en la seua versió original. 

A més de les activitats de desembre i la campanya especial Biblionadal, el Servei de Biblioteques prepara també la programació del primer trimestre de 2015, el període d'inscripció de la qual es realitzarà entre el 15 i el 18 de desembre. Les activitats d'animació lectora començaran el dilluns 12 de gener. Totes les persones interessades ja poden informar-se als centres bibliotecaris o consultant la pàgina web del Servei Municipal de Biblioteques.

Galeria multimèdia

Imatges

Activitats infantils en la Biblioteca Activitats de Nadal en la Biblioteca_1 Activitats de Nadal en la Biblioteca
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es