Inici -> La teua ciutat -> Subvencions

Serveis Socials beca 12 persones en risc d'exclusió social per a facilitar la seua reinserció laboral

dimarts, 2 de desembre de 2014

La Regidoria de Serveis Socials, amb la col·laboració de la Fundació Tots Untis, ha posat en marxa un taller prelaboral que tracta d'inserir laboralment 12 persones que, ara per ara, passen per dificultats econòmiques i socials per accedir al mercat laboral. En aquesta nova edició, es pretén que els seleccionats, mitjançant un informe dels Serveis Socials Municipals, puguen adquirir coneixements, tècniques i habilitats per tal d'executar tasques pròpies de gestor de residus, gràcies als programes i activitats que es desenvolupen a la Fundació Tots Units.

"Es tracta d'una oportunitat de formació que els destinataris d'aquest programa no havien tingut abans i, per això, la seua inserció laboral es preveia molt més difícil que en el cas de gent amb una mínima experiència laboral", explica la regidora del àrea, Mònica Àlvaro. "En aquest cas, les persones que participen del taller prelaboral opten a una formació reglada de sis mesos i, per a facilitar la seua assistència, rebran una beca de 12 euros al dia", especifica.

"L'èxit aconseguit en l'anterior edició d'aquest taller es va materialitzar en la millora de la formació de les persones i fins i tot en la consecució de treball per a part de l'alumnat", afegeix l'edil. "Una segona oportunitat a persones que pensaven que ja no quedava eixida a la seua situació", ha matisat Àlvaro, qui lamenta que "ni des de la Diputació ni des de Conselleria o el Servef hi ha una aposta ferma per tallers becats que permeten a les persones sense experiència de treball rebre una formació laboral al mateix temps que es garanteix la seua subsistència econòmica, ja que aquest és l'únic taller d'aquestes característiques que podem oferir ara per ara a Vila-real davant la negativa de les administracions supramunicipals a finançar tallers prelaborals", conclou.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es