Inici -> Àrees -> Tradicions -> Notícies de Tradicions

L'Ajuntament de Vila-real aconsegueix dos tallers d'ocupació el 2014 que donaran treball i formació a 24 alumnes

tornar Imprimir

dimecres, 3 de desembre de 2014

Tradicions, Sala de premsa

Pasqual Batalla anuncia la concessió de tallers d'ocupació

L'Ajuntament de Vila-real aconsegueix dos tallers d'ocupació el 2014 que donaran treball i formació a 24 alumnes

L'Ajuntament de Vila-real, a través de la Regidoria d'Economia, ha aconseguit "després de quasi tres anys" dos tallers d'ocupació per a aquest 2014, que suposaran l'ocupació i formació per a 24 persones durant set mesos. "Hui podem dir que s'ha fet justícia amb els aturats de Vila-real", assenyala el regidor de l'àrea, Pasqual Batalla, qui recorda que la Generalitat Valenciana "porta més de dos anys negant a Vila-real els tallers d'ocupació que tant necessita la nostra ciutat". 

En concret, seran 12 alumnes destinats a cadascuna de les dues especialitats formatives que han estat aprovades, amb una subvenció de 255.793 euros, en els àmbits d'atenció sociosanitària a persones depenents en institucions socials i de creació i gestió d'esdeveniments. "La programació d'ambdues modalitats no és fortuïta sinó que hem pensat en un futur", assenyala Batalla. "En el cas de l'àmbit sociosanitari", detalla, "perquè sabem que és un sector amb bones perspectives d'ocupació i Vila-real, a més, compta amb una gran xarxa de centres assistencials on podrien generar-se llocs de treball; la segona especialitat està centrada en congressos i festivals perquè la ciutat pretén consolidar-se en aquest tipus d'esdeveniments, un sector que obri també un ventall de possibilitats laborals". 

Ambdós mòduls seran una oportunitat per a 24 persones, que no només rebran una ajuda econòmica durant set mesos sinó que, a més, en acabar el curs, rebran un títol homologat. "Aquesta homologació, que hem aconseguit després de molt d'esforç i gestions, els serà de gran ajuda en el mercat laboral", argumenta l'edil. 

Per a participar en el procés de selecció, l'alumne ha de ser major de 25 anys i estar registrat en el Servef. Entre els sol·licitants, tindran prioritat "aquelles persones que més estan acusant l'actual situació econòmica i són més vulnerables". Tots els interessats han de dirigir-se al Servef i assegurar-se d'haver sol·licitat el servei de formació en alguna de les dues modalitats. 

A més, els programes suposen també la contractació d'altres sis persones que es faran càrrec de l'equip docent i administratiu d'ambdós tallers. En aquest cas, els interessats poden consultar les bases en el tauler d'edictes de la pàgina web municipal i presentar la documentació en el Registre de l'Ajuntament de Vila-real. En aquest cas, les sol·licituds haurien de presentar-se en un termini de cinc dies naturals (abans del pròxim dimarts, 9 de desembre), tenint en compte que ni el dissabte 6 ni el dilluns 8 de desembre són hàbils per a presentar la documentació. 

"Des de la Generalitat Valenciana ens han estat negant durant quasi tres anys els tallers i ara que per fi els aproven tan sols ens deixen cinc dies de marge per a poder gestionar tota la informació necessària i, a més, dos d'aquests dies no compten perquè són festius", lamenta Batalla, qui indica que "per molt que el portaveu del PP, Héctor Folgado, es faça fotografies en el Servef realment la preocupació i el treball per l'ocupació en aquesta ciutat el fem nosaltres cada dia des que vam arribar al govern". 

Consulteu les bases per a participar als tallers d'ocupació al tauler d'edictes

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es