Inici -> Àrees -> Policia Local -> Campanyes

La Policia Local intensifica els controls d'alcohol i drogues al volant durant la campanya de Nadal per a prevenir accidents

dissabte, 13 de desembre de 2014

La Policia Local de Vila-real portarà a terme del 15 al 21 de desembre una campanya especial de prevenció i control d'alcohol i drogues en la conducció, coincidint amb els dies previs al Nadal. D'aquesta manera, la pròxima setmana la Policia Local intensificarà els controls, de forma que qualsevol conductor pot ser sol·licitat per a realitzar un test d'alcohol o de drogues a qualsevol hora del dia. 

El regidor de Seguretat Ciutadana, Javier Serralvo, recorda que aquest tipus de proves tenen un caràcter preventiu i assenyala que l'augment d'aquests controls està afavorint un canvi de comportament dels ciutadans. Així ho reflecteixen també els resultats de la campanya de Nadal de l'any passat, quan es van realitzar 522 controls d'alcoholèmia, dels quals poc més del 3% van donar resultats positius. 

La Policia Local recorda que, segons dades de l'Observatori Europeu per a la Seguretat Viària, al voltant del 25% de totes les morts en carretera a Europa estan relacionades amb l'alcohol i que el 2013 quatre de cada deu conductors morts en accident de circulació van resultar positiu en sang a drogues o psicofàrmacs i alcohol.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es