Inici -> Àrees -> Participació ciutadana -> Notícies

Vila-real constitueix la Comissió de Convivència Ciutadana per al seguiment de l'ordenança i la millora de les relacions veïnals

diumenge, 14 de desembre de 2014

Constitució de la Comissió municipal de convivència ciutadana

L'Ajuntament de Vila-real, a través de la Regidoria de Participació Ciutadana i Barris, ha constituït la Comissió Municipal per a la Convivència Ciutadana contemplada en l'ordenança, amb l'objectiu de servir d'instrument per a l'anàlisi i seguiment de les matèries que regula la normativa i arreplegar propostes per a millorar la convivència en la ciutat. "Es tracta fonamentalment d'una eina per a la participació ciutadana i la transparència, que ens permet intercanviar informació entre associacions i Ajuntament d'una forma periòdica i servir, d'aquesta manera, d'observatori de la convivència ciutadana perquè la informació arribe tant a l'Administració com al carrer d'una forma fluida, plantejar modificacions a l'Ordenança de convivència ciutadana si es creu necessari i millorar, en definitiva, les relacions veïnals", explica el regidor de Participació i president de la Comissió, Xavier Ochando. 

La constitució de la Comissió ha servit també per a fer un primer balanç del funcionament de l'ordenança, determinar el règim de sessions i començar a treballar ja en propostes i temes de cara a la pròxima convocatòria, prevista per al 20 de gener. Un dels suggeriments plantejats en la reunió de treball ha estat realitzar una nova campanya de conscienciació i difusió de l'Ordenança de convivència ciutadana "per a fomentar la convivència com un valor positiu, tal com defensa aquesta normativa". 

La Comissió està formada per representants dels grups polítics del consistori, tècnics municipals de les àrees implicades i membres del Consell de Participació Ciutadana en representació de les associacions de veïns. A més, en la reunió constitutiva, celebrada a la prefectura de la Policia Local, també van participar els presidents de la Junta de Festes i la Comissió de Penyes.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es