Inici -> Àrees -> Cooperació i integració -> Notícies

Integració clausura els tallers de castellà per a immigrants amb el lliurament de certificats als més de 40 alumnes del curs

tornar Imprimir

dissabte, 20 de desembre de 2014

Cooperació, Solidaritat i Integració, Sala de premsa

Taller de castellà per a nouvinguts

Integració clausura els tallers de castellà per a immigrants amb el lliurament de certificats als més de 40 alumnes del curs

El regidor de Solidaritat, Integració i Cooperació, Alejandro Moreno, ha clausurat aquesta setmana una nova edició dels tallers de castellà que ha impartit el departament des del passat 23 de setembre. En les classes han participat més de 40 alumnes, 77% dones i 23% homes, procedents del Marroc, Algèria, Romania i Brasil. El curs està dividit en dos nivells, un d'iniciació i un altre de conversa, amb una durada de 30 hores per taller. 

En els més de tres mesos que ha durat el programa cada grup ha posat en pràctica converses i situacions de la vida quotidiana com anar al metge, comprar al supermercat, ajudar els xiquets amb els deures, emplenar dades personals o preguntar la localització d'un lloc. "L'objectiu d'aquests tallers és ajudar els participants a enfrontar-se a les situacions de la vida diària, superar la por de parlar i aprendre vocabulari nou que els ajude a establir relacions amb els veïns", recorda el regidor Moreno, que destaca "la importància d'aquest tipus d'iniciatives per a fomentar la integració i la participació dels nouvinguts a la ciutat". 

El regidor va lliurar els certificats a tots els participants en els tallers el passat 18 de desembre a la sala d'actes de Serveis Socials. Després, es va celebrar una xicoteta degustació dels plats típics dels seus respectius països d'origen, elaborats pels mateixos alumnes.

Galeria multimèdia

Imatges

Taller de castellà per a nouvinguts_1
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es