Inici -> La teua ciutat -> Subvencions

Economia destina 30.000 euros per a la creació d'empreses en una nova convocatòria d'ajudes

dijous, 25 de desembre de 2014

El regidor d'Economia, Pasqual Batalla, ha anunciat que "abans d'acabar l'any" es publicarà en el Butlletí Oficial de la Província, una nova convocatòria d'ajudes per a la creació d'empreses en la ciutat, de les quals es podran beneficiar tant les persones que han creat el seu negoci durant el 2014 com els emprenedors que tinguen previst posar en marxa en breu una iniciativa comercial. La quantitat global de les subvencions, que es podran sol·licitar en un termini de 20 dies hàbils a partir de la publicació, ascendeix a 30.000 euros, amb una ajuda de 1.500 euros per empresa. 

"Un any més, conscients de les dificultats que implica posar en marxa una idea de negoci per la falta d'uns mínims recursos econòmics, hem tornat a convocar aquestes ajudes de suport als emprenedors de la nostra ciutat que serviran d'impuls a totes aquelles persones que vulguen crear la seua empresa i una ajuda per als negocis ja creats, perquè sabem que el primer any de vida també és el més complicat per a sobreviure. Una partida que demostra, una vegada més, el nostre compromís per generar economia en la ciutat mitjançant polítiques que fomenten la creació d'ocupació", assenyala Batalla. 

Per a això, el departament ha obert aquesta convocatòria de subvencions a les quals podran accedir les empreses que han estat creades ja en aquest exercici acreditant les despeses realitzades, com totes aquelles relacionades amb llicència d'obres, projectes tècnics, altes de subministraments, notaria, quotes d'autònom, etc. I també podran obtenir aquesta ajuda les persones que tinguen previst iniciar una activitat econòmica a curt termini en la ciutat, sempre amb el compromís de constituir la mercantil.

Batalla recorda que, al llarg de 2014, l'Agència de Desenvolupament Local de l'Ajuntament ha donat assistència i formació a un total de 92 emprenedors, dels quals 31 s'han constituït com a autònoms o altres formes empresarials. Aquests últims podrien ser beneficiaris d'aquestes ajudes les bases de les quals poden consultar-se en el tauler d'edictes del web municipal de l'Ajuntament o en la pàgina portaltreball.vila-real.es en l'apartat de ARA-Emprén.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es